vilken ögonfärg har jag??:)














har typ inga bilden på mina ögon:O alla bilder försvinner:((L)


Kommentarer
Postat av: Emelie

fett fina ögon liisa. :) <3

Hihi, och du har blåa ;D <3

2010-03-10 @ 16:12:57
URL: http://emeliehb.blogg.se/
Postat av: johanna

nej jag ljög inte faan, fatta bara att du sa att du var hemma och hade tråkigt!!, btw sa jag inte de till marco utan te gazzi :S du vet inte vad du säger :S du jag undra bara vrf du sa att du var hemma när du va i skarpis :S

varför faan ska jag aceptera det ni skrev då kan ni faan acca de jag skrev okeej!! de e du som är stöärande, jag har faan inte gjort något jag har förlåtit han så vad är ditt problem? har inte gjort dej ett skit, blev bah jävla irriterad på att alla hacka på mej om att jag skulle förlåta han när jag redan gjort det, jag sa att jag redan gjort det men ni forsatte hålla på tror du inte man får damp eller?!! :S

2010-03-10 @ 17:26:16
URL: http://sommerville.blogg.se/
Postat av: johanna

han skrev typ as mycke saker te mej, du behöver inte bnry dej asså faan du typ stör dej på mej men läser min blogg ändå,är du beroende av mej lr? :S jag har inte bett om dina åsikter om saker ! så käften okej, asså faan vill du? som jag sa har inte gjort dej något igentligen! :S Jag har inte tvingat dej att vara min vän de var du som tog kontakten först och jag sa ja, jag tvinga dej aldrig att skriva till mej lr att tvinga dej att vilja träffa mej? antingen är du min vän lr sluta hålla kontakten okej,

2010-03-10 @ 17:45:01
URL: http://sommerville.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du Johanna, du sa faan inte att du hade förlåtit honom!!! Och säg inte att jag lägger mig i, för jag bryr mig i alla fall om mina kompisar!!

Du ska ge dig fan i att skylla allt på Liisa!

Du visar noll koll på respekt..

Att skylla allt på andra kommer du inte långt med !!

Ge dig !!!

2010-03-10 @ 17:48:09
URL: http://allwaysloveyou.blogg.se/
Postat av: liisa'

nejnejnejnej lilla gumman:)

bara för jag läser din blogg vilket jag inte gör, jag SVARADE i din blogg..

händer ändå inget intressant i ditt liv..:S

och du sa inte att du förlåtit han! + jag va inte sur på dig någonstans förns du sa att jag förstlr ditt liv:O och JO! OCH, jag säger inget, skriver.

2010-03-10 @ 17:54:16
URL: http://llce.blogg.se/
Postat av: johanna

Jag skyller inte allt på liisa okeej??!! men jag har ingen anledning alls att visa respekt för någon som inte visar respekt för mej okeej! och jo jag sa att jag gjort det så va faan snackar ni om, jag vet vad jag skrev jag har allt sparat så jag kan gå in och kolla på allt, och de står att jag skrev de, och jo du va sur för att jag "inte" förlåtit han.

2010-03-10 @ 19:44:02
URL: http://sommerville.blogg.se/
Postat av: Emelie

HAHAHHAH, asso Johanna, ljug lite till!

Du får säga vafan du vill.. Men jag och Liisa säger samma sak ofta du har rätt då -.-''

Fan om du inte vill ha någonting med Liisa att göra, häng inte i hennes blogg då. Vafan är problemet, låt henne va förfan!

Om du nu har ett liv bättre utan Liisa, kränk inte Liisa då, låt henne vara, och acceptera henne som hon är och gör inte om henne till någon hon inte är!

Respektera oss om du vill ha respekt tillbaka!

2010-03-10 @ 20:54:27
URL: http://allwaysloveyou.blogg.se/
Postat av: Cecilia Ångnell

gaash johanna, du går mig på nerverna!

låt Liisa va. jag lägger mig i för jag bryr mig om liisa. om du håller på med liisa eller något igen då kommer jag t dig så snckar vi face 2 face!

2010-03-11 @ 20:40:18
URL: http://tveka.blogg.se/
Postat av: johanna

Jag har inte sagt att jag inte respekterar henne som hon är, jag har inte äns lust att bråka med henne, när det egentligen inte finns ngn anledning, och cecilia ngt, jag låter liisa vara, inte i början för då va jag sur men nu jag pallatr inte äns bråka med hon okeej, visst ni bryr er om henne men de gör jag med fast har inte direkt varit den schysstaste som finns mot henne lr empa men, förlåt Liisa och Emelie för de jag sagt, ni behöver iknte ta imot de men jag har iaf sagt förlåt nu inget mer jag kan göra!!

2010-03-13 @ 12:31:40
URL: http://sommerville.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0